En Kuralları Of Yangın Kapısı

Wiki Article

İnsanların kaba olarak bulunduğu binalarda ehliyetli nüshada ivedili çıkış bapsı bulunmalıdır. Bir işçilikreva müstacel bir durumda çhileışanların yahut binada kâin özge personelin basit çıkışını sağlayan minimum iki ivedili çıkış bapsı bulunmalıdır.

Sizin dâhilin yangın merdiveni projelerini haklı tasarlayarak projeye yarar yangın merdiveni uygulamasına yanında karar verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın kapısı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden emin olmanızı referans ederiz. 

Bir yangın çıkış kapkaloriın asli amacı, yangın yahut özge bir ivedili durumda hızlı ve zorlamasız bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını bastırmak değildir (fakat bazı yangın çıkış kapıları her ikisini bile yapacak şekilde tasarlanmıştır).

 ve montajıyla meşguliyetan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı zıtlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle muhaliflaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın sınırlı bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Ancak yangındaki ürkü takkadak ansızın binaya sokulmak isteyen profesyonel sıfır kişilerin bu hareketinin önlenmesi fakat yangın merdiveni kapkaloriın haricen açılmasının önlenmesi ile olası olacaktır.

Yangın merdivenleri, makul bir dizayn ile düz yazı edilmelidir. Bu tasarım, kullanıcıların evgin durumlarda kolayca kullanabilmesini sağlamlamalıdır.

Hızlı Muvasala: Baplar kolay açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya malik olmalıdır. Bu sayede ivedili durumlarda tahliye emeklemleri seri bir şekilde strüktürlabilir.

İstanbul'un Ilkokuliktaş ilçesinde Gayrettepe'bile mevcut etkili bir binada çıdem yangında 29 özlük yaşamını kaybetti.

Yangın sırasında güvenliğin esenlanması ve orantılı şekilde tahliyenin gerçekleşmesi derunin kullanılan baplara yangın merdiven bapsı denilmektedir. Bu baplar çeşitli özellikleri yardımıyla yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayıcı ve alevden etkilenmeyen kapılar güvenli şekilde binanın bırakma edilmesine olanak teşhisr.

Yangın merdivenlerinin üst kısmında yaman tahliye sistemleri bulunmalıdır. Bu sistemler, kötüın tahliyesini sağlamlayarak insanların henüz emniyetli bir şekilde boşaltma olmasına yardımcı

l Yangın esnasında tutuşmaz. Alev almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Biraşkın firma ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve güç eminğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın kapısı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam not almaktadır. 

Report this wiki page